La Benvinguda


URL: La Benvinguda
Client: Departament de treball, afers socials i famílies
Disseny: L’Hivernacle
Continguts: GAG Comunicació
Complexitat: Mitja
Tecnologia: Desenvolupament a mida en base a Foundation i integració en un curs de Moodle
Descripció

La Benvinguda integra els continguts inclosos en el mòdul C de coneixements bàsics que la Llei d’Acollida considera bàsiques per a les persones nouvingudes a Catalunya. Des del Departament de treball, afers socials i famílies es demanà a L’Hivernacle una proposta adequada per tal de treballar aquests continguts de forma amena i motivadora.

La solució que els proposarem consistí en desgranar els continguts que venien definits en blocs temàtics per incorporar-los en àrees de treball en forma d’edifici, els edificis que les persones nouvingudes es trobaran passejant pels nostres carrers. Dins de cada edifici els visitants es troben algú que els dona la benvinguda i a continuació els continguts presentats en diferents formats (vídeos, audios, animacions, infografies …). Per afegir un component motivacional a l’experiència s’incorporen petits exercicis autoavaluatius per comprovar si s’ha comprès correctament el contingut.

Tots els elements gràfics han estat dissenyats per l’Hivernacle i la cura dels continguts i la definició narrativa s’ha realitzat en col·laboració amb GAG comunicació